Angol nyelvoktatás, sikeres angol tanulás kezdőknek és újrakezdőknek

Szeretettel köszöntünk az oldalon! 

Az angol nyelv elsajátítása, kitartással és céltudatossággal elérhető el, és ez nem is olyan bonyolult, mint gondolnánk, vagy ahogy mások mondjákCélok és garanciák az angol nyelvtanulásban A valódi cél, hogy a képzések segítségével, az angol nyelv elérhető legyen az Ön számára, és így megnyíljon a világ. Eléri azt, amire vágyott – a tudást, egy nyelv aktív ismeretét.

Ezt a tanfolyamot azért hoztuk létre, hogy a magyar embereknek segítsünk az Európai Unióban boldogulni. Mindenki mindenkivel könnyedén beszélgessen egy közös világ nyelven. Célunk az, hogy az emberek tudással rendelkezzenek az angol nyelv felett, nem pedig az, hogy a résztvevőktől minél több pénzt beszedjünk.

Miért nálunk?
Szakképzett tanáraink több éves tanári múlttal rendelkeznek. Melyek garantálják a tanfolyamaink profizmusát. Az oktatás /10-15/ kis csoportokban folyik, hogy minél könnyebben elsajátítható legyen az angol nyelv. Nem beszélve arról, hogy a tanfolyam családias légkörben zajlik.
JELENTKEZZEN INGYENES SZINTFELMÉRŐNKRE
jelentkezz@centrumnet.hu
tel:06-70-593-0704

Munkahelyünkön elvárják tőlünk, hogy angolul beszéljünk, lehetőleg azonnal, és a diplomához is elengedhetetlen az angol nyelvvizsga. Manapság az aktív angol nyelvtudás az élet egyre több területén természetes követelménnyé válik. Rohanó hétköznapjaink, eltérő életmódunk, és képességeink pedig egyre inkább rákényszerítenek arra, hogy alternatív tanulási formákat próbáljunk ki.

Az angol nyelvtanfolyam során leckéről leckére haladva elsajátíthatod az egyes témakörök szintednek megfelelő szókincsét, és ezeket sok gyakorlással aktivizálhatod. Tanulsz új nyelvtani szerkezeteket is, amelyeket írásban és szóban, valamint angol hang-és videoanyagokon keresztül gyakorolsz, egészen addig, amíg profi nyelvhasználóvá válsz!

Az angol nyelvtanfolyamon külön hangsúlyt fektetünk a beszéd készségszintű fejlesztésére is. Szóbeli témakörökön és helyzetgyakorlatokon keresztül érjük el, hogy különböző életszerű szituációkban valóban tudd alkalmazni a nyelvet. Alapfokú szint végétől anyanyelvi tanárral gyakorolhatod a társalgást. Célunk, hogy valóban a saját tempódban, a saját képességeidnek megfelelően tudj haladni, és lépésről lépésre sikerélményed legyen az angol tanfolyam során, és a tanfolyam végén elérd az általad kitűzött célt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése